Energieweerbericht

Wist je dat als het buiten flink waait, het een goede dag is om je wasmachine te laten draaien? Of zoek je tips om te besparen op je verwarming? Volg dan het Energieweerbericht! 

In het wekelijkse Energieweerbericht laat weervrouw Helga van Leur de weersvoorspelling van de komende week zien en de verwachte hoeveelheid zonne- en windenergie. Ook geeft ze tips op welke dagen het loont om extra te besparen op je verwarming.et wekelijkse energieweerbericht is te vinden op het YouTube-kanaal van de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie. Wil je het liever wekelijks in je mailbox ontvangen? Dat kan! Meld je hiervoor aan via deze link.

Direct voordeel

De energieweerberichten zijn een initiatief van de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE), Gasunie en TenneT. Het doel van deze energieweerberichten is dat zoveel mogelijk mensen zich bewust worden van de link die het weer heeft met duurzame energie. Als je dat weet, kan je er ook naar handelen. Met een dynamisch contract of zonnepanelen geeft dat direct voordeel, collectief bespaart het CO2-uitstoot als je hier slim mee om gaat.

Cookie-instellingen